Kip Carpaccio

  • 1000 gram gerookte kipfilet (in reepjes gesneden)
  • 200 gram rucola (gewassen)
  • 150 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 200 gram zongedroogde tomaatjes
  • 1 portie pijnboompitten (geroosterd)
  • 1 portie walnoten (gestampt)
  • 1 portie olijfolie
  • 1 portie bruchetta
  1. Halveer de zongedroogde tomaatjes. Meng ze met de pijnboompitten, walnoten, de helft van de Bruchettamix, gerookte kip en rucola. Voeg naar smaak olijfolie toe. Garneer af met rucola, nootjes en Parmezaanse kaas. Bestrooi het geheel royaal met de Bruchettamix.

Allergenen

  • Ei
  • Melk

Kip Carpaccio

  • 1000 gram gerookte kipfilet (in reepjes gesneden)
  • 200 gram rucola (gewassen)
  • 150 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
  • 200 gram zongedroogde tomaatjes
  • 1 portie pijnboompitten (geroosterd)
  • 1 portie walnoten (gestampt)
  • 1 portie olijfolie
  • 1 portie bruchetta
  1. Halveer de zongedroogde tomaatjes. Meng ze met de pijnboompitten, walnoten, de helft van de Bruchettamix, gerookte kip en rucola. Voeg naar smaak olijfolie toe. Garneer af met rucola, nootjes en Parmezaanse kaas. Bestrooi het geheel royaal met de Bruchettamix.

Allergenen

  • Ei
  • Melk