Vanaf deze zomer hebben Stichting Kumi Hospital Uganda en Hannen de Bekker uit Herten de handen ineen geslagen voor een betere levensstandaard van kinderen en hun gezinnen in Kumi.

We zijn heel blij dat Hannen de Bekker onze Stichting heeft gekozen als één van de twee goede doelen die zij steunen. Samen delen we de overtuiging dat het een voorrecht is om met kleine beetjes een wereld van verschil te maken voor mensen elders in de wereld, waar zorg, onderwijs, voeding en onderdak niet vanzelfsprekend is.

Met elkaar maken we ons sterk voor de Nutrition Unit van het ziekenhuis van Kumi. Deze afdeling is geholpen met financiële steun waarmee ze veldwerk en trainingen kunnen bekostigen, maar ook met het kopen van zaden en geiten voor mensen die daarmee weer zelfvoorzienend kunnen worden.

Helpt u Hannen de Bekker en ons mee?

Sponsoring kan in de vorm van een donatie in de fooienpot die in de winkel op de toonbank staat. Ook kunt u in de winkel aangeven dat u een geit wil sponsoren, zoals Coenen Accountants inmiddels al heeft gedaan en de Familie Belgers (waarvoor heel veel dank!). De eerste 4 geiten zijn daarmee al binnen, geweldig toch?